Бонсай Зантоксилум 45см S-style

Бонсай Зантоксилум (висота 45см) S-style

2,588грн

В зв'язку з воєнним положенням, прохання наявність та ціни уточнювати у менеджера

Категорії: , Другие размеры, варианты растения:

Опис товару

Температура

розміщують у приміщенні, де температура підтримується в межах 18-24°С. І кімнатні сорти бонсаїв та вуличні можна виставляти у літній період на відкрите повітря, проте їх слід привчати до прямого сонячного випромінювання поступово, збільшуючи щодня час перебування на півгодини.

Освітлення

Більшість сортів бонсая потребує сонячного світла, але прямих сонячних променів – у міру. При розміщенні в будинку потрібно знайти добре освітлене місце. Сонячні промені не повинні потрапляти на рослину протягом тривалого часу (найкраще 1-2 години на день), щоб вона не перегрілася і наглядати за вологістю ґрунту.

Полив

Вода має бути мінімально засолена, найкраще поливати дощовою водою. Або змішувати з дистильованою або іонізованою у співвідношенні 1:1 звичайну воду. Поливати необхідно при підсиханні верхнього шару ґрунту на 1-1,5см. Поливати необхідно доти, поки вода вийде з дренажних отворів. Також можна зануренням у воду виробляти полив бонсая.

Пересадка

При обрізанні дуже важливо спочатку укорочувати крону, а потім видаляти коріння до 2/3 частини, що росте безпосередньо під стволом. Бічні та придаткові корені залишають. Вийде плоска форма кореневої системи, що зручно при висадженні рослини.
Потім насипають невеликий шар крупнозернистого матеріалу, в основному глинистого грануляту, після цього висаджують саму рослину. Наповнюють до середини глинистим гранулятом, пікірувальною паличкою ущільнюють його, потім насипають землю, призначену для бонсай і зазвичай складається з глини, піску і пікірувальної землі, змішаних в рівних кількостях.

Властивості

Висота

35-55см

Вік

11 років

Огляди

Відгуки відсутні.

Будьте першим, хто залишив відгук “Бонсай Зантоксилум (висота 45см) S-style”

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Где купить Бонсай Зантоксилум (висота 45см) S-style?

    В нашем интернет-магазине "Орхидс Арт" представлен разнообразный ассортимент Бонсай Зантоксилум (висота 45см) S-style, растения представлены разного возраста, сорта, от чего зависит и цена
  • Можно ли увидеть реальное фото Бонсай Зантоксилум (висота 45см) S-style?

    Конечно, менеджер отправит вам реальное фото Бонсай Зантоксилум (висота 45см) S-style на Viber перед доставкой
  • Вы доставляете Бонсай Зантоксилум (висота 45см) S-style по Украине?

    Да, по Киеву доставляем курьерами, по Украине отправляем транспортными компаниями-перевозчиками
  • Как ухаживать за Бонсай Зантоксилум (висота 45см) S-style?

    Для каждого растения на странице представлена краткая инструкция по уходу за растением