Красный апельсин (высота 85см)

Червоний апельсин (85см)

1,975грн

В зв'язку з воєнним положенням, прохання наявність та ціни уточнювати у менеджера

Категорії: ,

Опис товару

Апельсин – дуже популярна і смачна рослина. Плоди цього апельсинового дерева відрізняються високими смаковими якостями. Догляд за кімнатним апельсином мало чим відрізняється від звичайної рослини кімнатного лимона.

Пересадка

Якщо ви хочете самостійно пересадити апельсинове дерево, то для цієї мети візьміть горщик з будь-якого матеріалу, по діаметру не менше тієї рослини, яка у вас є. На дно горщика помістіть як дренаж керамзит, або пісок. Товщина дренажу має перевищувати 3-5 див. Потім дренаж трохи присипте мокрим піском. Для пересадки саджанця апельсина необхідний спеціально підготовлений ґрунт для цитрусової або апельсинової рослини.

Освітлення

Апельсинові дерева люблять світло, тримати їх краще на південному сонячному вікні. Слід пам’ятати, що при дефіциті сонячного світла плоди апельсинового дерева мають підвищену кислотність. Взимку, коли світла мало, а світловий день короткий, рослину апельсина потрібно підсвічувати, збільшуючи тривалість дня до 10-12 годин.

Температура повітря

Кімнатний апельсин краще переносить холод і світлолюбний ніж лимон. Апельсин любить пряме сонячне проміння, особливо в період дозрівання плодів. При достатній кількості тепла та світла плоди апельсина стають солодшими. Влітку апельсинове деревце бажано винести на відкрите повітря – це забезпечить йому найкраще зростання та розвиток. Але спочатку поступово додавати йому час на відкритому сонці.

Полив

Апельсин потрібно поливати в міру висихання верхнього шару ґрунту, не допускаючи повного пересихання грудки землі в горщику. Стежити за станом ґрунту потрібно щодня (особливо влітку), щоб від високої температури та яскравого сонця не пересох у горщику весь земляний ком. У міській квартирі питна вода практично непридатна для поливу цитрусових рослин, оскільки вона містить велику кількість сполук лужноземельних металів та хлору, які всі разом, і кожен окремо завдають великої шкоди апельсину, викликаючи плямистість (хлороз) листя, залужуючи ґрунт, порушують обмінні процеси. Багато авторів рекомендують кип’ятити воду з-під крана, але це не завжди відразу призводить до бажаного результату, зайвий клопіт часто відлякує потенційних любителів віконного плодівництва, тому рекомендую брати гарячу воду з-під крана. У такій воді менше міститься хлору і вона м’якша. Крім того, воду для поливу потрібно відстоювати не менше доби у відкритій посудині для повного видалення хлору, який вкрай згубний для цитрусових. У сільському будинку воду можна брати з колодязя, але краще з озера чи струмка та залишити у кімнаті для підігріву. У будь-якому випадку, де б не була взята вода, її потрібно залишити не менше доби у відкритій посудині при кімнатній температурі і потім поливати апельсин. Взимку апельсин перебуває у стані спокою, процеси зростання в нього загальмовані і відповідно води йому потрібно менше. Тому інтервали між поливами мають бути збільшені.

Обприскування

Потрібно добре пам’ятати про те, що крім поливу, апельсин, не менше одного разу на добу, особливо влітку, слід обприскувати водою з розпилювача або будь-яким іншим способом для створення вологості, для змивання пилу з гілок апельсину, щоб листя апельсинового дерева «дихали». Хоча б один раз на місяць деревце апельсина бажано поставити у ванну, прикрити поліетиленовою плівкою землю в горщику та обробити всю ватяну крону з мильною піною. Тоді вам не доведеться вести тяжку боротьбу зі шкідниками. Не забудьте при цьому стволик деревця апельсина внизу перев’язати марлею або бинтом, щоб мильна вода вбиралася в тканину і не потрапляла у ґрунт.

Добриво

Взимку апельсин не підгодовують, навесні та влітку апельсин підгодовують – один раз на два тижні. Будь-які підживлення потрібно робити лише наступного дня після поливу, тобто. тоді, коли земля в горщику волога, інакше можна обпекти коріння.

Властивості

Висота

75-100см

Огляди

Відгуки відсутні.

Будьте першим, хто залишив відгук “Червоний апельсин (85см)”

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Где купить Червоний апельсин (85см)?

    В нашем интернет-магазине "Орхидс Арт" представлен разнообразный ассортимент Червоний апельсин (85см), растения представлены разного возраста, сорта, от чего зависит и цена
  • Можно ли увидеть реальное фото Червоний апельсин (85см)?

    Конечно, менеджер отправит вам реальное фото Червоний апельсин (85см) на Viber перед доставкой
  • Вы доставляете Червоний апельсин (85см) по Украине?

    Да, по Киеву доставляем курьерами, по Украине отправляем транспортными компаниями-перевозчиками
  • Как ухаживать за Червоний апельсин (85см)?

    Для каждого растения на странице представлена краткая инструкция по уходу за растением

Знижки від суми замовлення

Ми пропонуємо Вам ЗНИЖКИ на замовлення в залежності від суми замовлення:
при загальній сумі замовлення від 2500 грн – 5%
Знижки на акційні позиції необхідно уточнювати у менеджерів.
Для співпраці із нами на постійних умовах звертайтеся до менеджерів