Фикус Даниэль 170см на штамбе

Фікус Даніель на штамбі

12,227грн

В зв'язку з воєнним положенням, прохання наявність та ціни уточнювати у менеджера

Категорії: , , Другие размеры, варианты растения: ,

Опис товару

Фікус Даніель

На відміну від фікусів з світлішим листям фікус Бенджаміна Даніель не вимагає максимального освітлення і буде чудово почуватися за кілька метрів від сонячного вікна або в безпосередній близькості від тіньового вікна. Не розміщуйте його поблизу батарей та в сухих приміщеннях. А також там, де можливі протяги. Дрібнолистий фікус необхідно обприскувати 1-2 рази на день. Обприскування можна розпочинати з першого дня. Приблизно раз на тиждень фікус рекомендується акуратно струшувати, даючи доступ повітря до густого листя рослини і звільняючи його від опадаючого листя. Якщо фікус прийшов до вас у пластиковому горщику для транспортування, його необхідно пересадити через два-три тижні. Підійде універсальний ґрунт або спеціальний ґрунт для фікусів. Якщо в перші тижні перебування у вас вдома фікус почне активно скидати листя, не лякайтеся – так ця рослина реагує на нові умови утримання. Продовжуйте його обприскувати і поливати, і незабаром він адаптується і дасть нове листя. Для кращого зростання можна обприскати листя слабким розчином епіну. У зимовий час скидання фікусом до 30% листя так само нормальний процес.

Полив.

Помірний, проте не можна допускати пересушування земляної грудки. Важливо пам’ятати, що частота поливу залежить від вологості, температури повітря в тому приміщенні, де знаходиться рослина, та інших факторів. Тому ми рекомендуємо перед поливом перевіряти вологість грунту на глибині приблизно двох фалангів пальця, особливо спочатку, поки ви на практиці не визначите, як часто фікус потребуватиме поливу у вашому будинку. Перед черговим поливом грунт повинен бути лише злегка вологим. Якщо земля погано просохла, пропустіть полив і ретельно розпушіть верхній шар ґрунту. Розпушувати верхній шар ґрунту рекомендується не рідше одного разу на два тижні. Полив і щоденні обприскування виконуйте тільки водою, що відстоялася (відстоювати її потрібно протягом як мінімум 12 годин) кімнатної температури.

Освітлення.

Фікуси з темним листям помірно вимогливі до світла, проте природне освітлення обов’язково, за його відсутності фікус необхідно досвічувати за допомогою фітолампи.

Підживлення.

Необхідна в період від початку весни до середини осені раз на два тижні універсальним добривом. У період спокою з листопада до лютого фікус достатньо удобрювати один раз на місяць половинною дозою універсального добрива. Добриво вноситься тільки у вологий ґрунт безпосередньо після поливу. На фікус Бенджаміна Даніель добре діють і позакореневі підживлення (обприскування листя слабким розчином добрива).

Пересадка.

Рослина, представлена ​​в нашому каталозі, потребуватиме пересадки раз на два-три роки. Пересадку рекомендується проводити навесні, закладаючи у горщик великий шар дренажу. Пересадку можна замінити оновленням верхнього шару землі (близько 3-5 см). Після пересадки рослина може протягом кількох тижнів скидати листя.

Що найнебезпечніше для фікуса Даніель.

Низька вологість повітря, яка може спричинити зараження павутинним кліщем та опадіння листя.
Протяги, потоки повітря, як холодного, так і теплого, і різкі перепади температури, що так само провокують скидання листя.
Надлишковий полив, що викликає кореневі гнилі та поява на листі темних плям.
Недостатній полив, що послаблює рослину та провокує скидання листя.
Нестача світла, полив холодною водою, температура повітря нижче 17 або вище 23 градусів – все це може спричинити скидання фікусом листя.

Властивості

Висота

160-200см

Огляди

Відгуки відсутні.

Будьте першим, хто залишив відгук “Фікус Даніель на штамбі”

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Где купить Фікус Даніель на штамбі?

    В нашем интернет-магазине "Орхидс Арт" представлен разнообразный ассортимент Фікус Даніель на штамбі, растения представлены разного возраста, сорта, от чего зависит и цена
  • Можно ли увидеть реальное фото Фікус Даніель на штамбі?

    Конечно, менеджер отправит вам реальное фото Фікус Даніель на штамбі на Viber перед доставкой
  • Вы доставляете Фікус Даніель на штамбі по Украине?

    Да, по Киеву доставляем курьерами, по Украине отправляем транспортными компаниями-перевозчиками
  • Как ухаживать за Фікус Даніель на штамбі?

    Для каждого растения на странице представлена краткая инструкция по уходу за растением

Знижки від суми замовлення

Ми пропонуємо Вам ЗНИЖКИ на замовлення в залежності від суми замовлення:
при загальній сумі замовлення від 2500 грн – 5%
Знижки на акційні позиції необхідно уточнювати у менеджерів.
Для співпраці із нами на постійних умовах звертайтеся до менеджерів