Фикус Бенджамина плетенный ствол

Фікус Бенджаміна плетений стовбур

от 1,999грн

высота: 160-200см 10,622грн
высота: 130-160см 3,741грн
высота: 100-130см 1,999грн

В зв'язку з воєнним положенням, прохання наявність та ціни уточнювати у менеджера

Категорії: , , Другие размеры, варианты растения:

Опис товару

Температура: помірна, взимку не нижче 10 °С.
Освітлення: Світле місце із захистом від прямих сонячних променів. Ряболисті форми потребують більш світлому і теплому місці, ніж форми з темним листям.
Полив: Помірний, не любить перезволоження та пересихання ґрунту. Вода кімнатної температури добре відстояна. Підживлення добривами з березня до серпня через два тижні.
Вологість повітря: Листя необхідно регулярно обприскувати, особливо влітку.
Пересадка: Проводять навесні, коли коріння починає вилазити з горщика.
Розмноження: Верхівковими живцями.
Всі фікуси не переносять протягів, перезволоження грунту і прямого сонця (фікуси ряболистих форм більш світлолюбні, переносять пряме сонце, але притінення потрібно в найспекотніший годинник).
Взимку фікус також потребує світла, тому горщики з рослинами переставляють ближче до вікна. А ряболисті форми, наприклад фікуса бенджаміну можуть усю зиму стояти навіть на південному вікні. При нестачі освітлення взимку утворюються слабкі та викривлені пагони та листя.
Розмножуються фікуси живцями. З пагона можна отримати стільки живців, скільки на ньому листя. Живець для розмноження повинен складатися з одного листа з непошкодженим вічком і половини нижнього міжвузля без вічка. Після зрізання черешка його опускають у теплу воду для припинення виділення соку. Для кращого укорінення внизу живця роблять розріз або розщеп (у черешка з твердою деревиною хрестоподібно, у живця з м’якою деревиною один надріз). Живці краще вкорінювати з ґрунтовим підігрівом і укривши живець поліетиленовим пакетом.
Для всіх фікусів найкраще підійде така ґрунтова суміш – 2 частини листової, 1 частина торф’яної землі та 1 частина перегною. Фікуси не люблять коли їх садять в посуд значно більший, ніж їхня коренева система, тому пересаджують їх тоді, коли імовірно коріння заповнить весь горщик або діжку. При цьому ростуть досить швидко, отже, грунт при пересадці повинен бути поживним, крім того, навесні і влітку проводять підгодівлі підгодівлі (добре відгукуються на підживлення органічними добривами, добре підійде для цього коров’ячий гній або магазинне добриво “Весполин”). Так само фікуси можна підгодовувати такими добривами, як “Райдуга” та “Пальма”. Старі екземпляри великих фікусів пересаджують дуже рідко – через 5-6 років. Але щороку можна замінювати верхній шар землі на новий. Також слід замінити верхній шар землі, якщо на ньому з’явилася біла кірка – сольовий наліт.

Властивості

Висота

100-130см, 130-160см, 160-200см

Огляди

Відгуки відсутні.

Будьте першим, хто залишив відгук “Фікус Бенджаміна плетений стовбур”

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Где купить Фікус Бенджаміна плетений стовбур?

    В нашем интернет-магазине "Орхидс Арт" представлен разнообразный ассортимент Фікус Бенджаміна плетений стовбур, растения представлены разного возраста, сорта, от чего зависит и цена
  • Можно ли увидеть реальное фото Фікус Бенджаміна плетений стовбур?

    Конечно, менеджер отправит вам реальное фото Фікус Бенджаміна плетений стовбур на Viber перед доставкой
  • Вы доставляете Фікус Бенджаміна плетений стовбур по Украине?

    Да, по Киеву доставляем курьерами, по Украине отправляем транспортными компаниями-перевозчиками
  • Как ухаживать за Фікус Бенджаміна плетений стовбур?

    Для каждого растения на странице представлена краткая инструкция по уходу за растением