Эксклюзивный спец.сорт Миловидный
Эксклюзивный спец.сорт Миловидный 2Эксклюзивный спец.сорт Миловидный 3Эксклюзивный спец.сорт Миловидный 4

Фаленопсис Ексклюзивний сорт МиловиднийФаленопсис Ексклюзивний сорт Миловидний

599грн

В зв'язку з воєнним положенням, прохання наявність та ціни уточнювати у менеджера

Категорії: ,

Опис товару

Фаленопсиси — невибагливі вічнозелені орхідеї, що постійно зростають; їх види та квітучі майже цілий рік гібриди ідеальні для початківців.
При правильному догляді фаленопсиси рясно, довго цвітуть і живуть біля будинку до 7 років.
Для фаленопсисів потрібне тепле місце з розсіяним світлом без прямих сонячних променів. Добре ростуть фаленопсиси і в глибині кімнати за достатнього штучного висвітлення. При нестачі світла та при зниженні температури менше 16 градусів у фаленопсисів, що підготувалися до цвітіння, можуть опадати бутони.

Температура змісту цих теплолюбних орхідей не повинна бути нижче 18 градусів (крім осені, коли потрібно близько 1-2 місяців утримувати фаленопсиси при температурі 16 градусів для закладення квіткових бруньок); зона комфорту для фаленопсисів знаходиться у межах 22-24 градуси. Полив має бути дуже помірним цілий рік, особливо взимку. Субстрат не повинен сильно пересихати, але перед черговим поливом дайте йому трохи підсохнути – корінням фаленопсисів, крім води, потрібен повітря.

При лишньому поливі можливе поява грибкових інфекцій. Поливна вода не повинна потрапляти в точку зростання – центр ризомі, щоб уникнути її гниття. Можна поливати фаленопсис методом купання, наполовину опускаючи горщик з орхідеєю на коротку годину біля відро з м’якою водою, щоб субстрат просочився вологою. Фаленопсис вимагає постійної підтримки високої вологості повітря всіма можливими способами.

Обприскування Листів і повітря навколо орхідеї потрібно проводити в режимі найдрібнішого розприскування, щоб вода виходила у вигляді «туману» і попадала на листя у вигляді «водяної пилки», а не крапель, які, стікаючи, можуть потрапити в серцевину розетки листя, що призведе до гниття. Під час обприскування вода не повинна попадати на квіти. При сухому повітрі орхідея може бути уражена щитівками.

Пересадка фаленопсису проводиться раз на 2 роки у грубий, пухкий орхідейний субстрат; горщик береться трохи більше ніж раніше. При пересадці потрібно звести до мінімуму пошкодження тендітного коріння, що контактує з краями горщика; горщик береться трохи більше ніж раніше.
Літом 2 рази на місяць потрібно удобрення орхідей у ​​слабкій концентрації (хворі рослини удобрювати не можна), в останню пору року, в тому числі взимку, рідко удобрювати в ще меншій концентрації.
Фаленопсиси не утворюють псевдолуковіц і розмножуються «дітками», що з’являються на стеблах квіток; коли коріння у молодих пагонів досягне довжини 5 см, їх можна відсаджувати в окремий горщик.
Квіткові стрілки у фаленопсису красиво вигнуті або звисають (причому на одному квітковому погоні орхідея може цвісти 2-3 рази, якщо обрізати квітковий стебель над 3-м або 4-м вузлом, поки він весь не процвів).

Укорочення стебла сприяє вторинному цвітінню фаленопсису з нижчого вузла і продовжує період цвітіння. Для високого квітконоса, що згинається під вагою квіток, ставиться підпірка якомога ближче до квітконоса, але не біля краю горщика, де є опасність пошкодження великої кількості коренів.

Властивості

Висота

55-75см, 55-65см

  • Где купить Фаленопсис Ексклюзивний сорт МиловиднийФаленопсис Ексклюзивний сорт Миловидний?

    В нашем интернет-магазине "Орхидс Арт" представлен разнообразный ассортимент Фаленопсис Ексклюзивний сорт МиловиднийФаленопсис Ексклюзивний сорт Миловидний, растения представлены разного возраста, сорта, от чего зависит и цена
  • Можно ли увидеть реальное фото Фаленопсис Ексклюзивний сорт МиловиднийФаленопсис Ексклюзивний сорт Миловидний?

    Конечно, менеджер отправит вам реальное фото Фаленопсис Ексклюзивний сорт МиловиднийФаленопсис Ексклюзивний сорт Миловидний на Viber перед доставкой
  • Вы доставляете Фаленопсис Ексклюзивний сорт МиловиднийФаленопсис Ексклюзивний сорт Миловидний по Украине?

    Да, по Киеву доставляем курьерами, по Украине отправляем транспортными компаниями-перевозчиками
  • Как ухаживать за Фаленопсис Ексклюзивний сорт МиловиднийФаленопсис Ексклюзивний сорт Миловидний?

    Для каждого растения на странице представлена краткая инструкция по уходу за растением

Знижки від суми замовлення

Ми пропонуємо Вам ЗНИЖКИ на замовлення в залежності від суми замовлення:
при загальній сумі замовлення від 2500 грн – 5%
Знижки на акційні позиції необхідно уточнювати у менеджерів.
Для співпраці із нами на постійних умовах звертайтеся до менеджерів