Азалия на штамбе красная
Азалия на штамбе белаяАзалия на штамбе розовая

Азалія на штамбі

5 із 5 базується на 1 оцінці клієнта
(1 відгук клієнта)

452грн

высота: 35-55смцвет: фиолетовый
высота: 35-55смцвет: розовый
высота: 35-55смцвет: белый
высота: 35-55смцвет: красный

В зв'язку з воєнним положенням, прохання наявність та ціни уточнювати у менеджера

Категорія: Другие размеры, варианты растения: ,

Опис товару

Азалія

Температура
Азалії відносяться до холодостійких рослин і не люблять сильного тепла. Протягом весняно-літнього періоду найкращою температурою для їх зростання і розвитку є показник 10-15°С, восени, в період дозрівання квіткових бруньок, температуру вмісту знижують до 6-8°С, що забезпечує більш тривале та рясна цвітіння. Однак після закінчення періоду бутонізації, на початку цвітіння, температуру потрібно знову підвищити, але робити це слід не різко, а поступово.
Освітлення для азалії
Азалії світлолюбні, але не переносять прямих сонячних променів. Найкраще тримати рослини на східних чи західних вікнах, але в південних їх слід притінять.
Як правильно поливати азалію
Квіти вологолюбні, в період активного росту (з весни до осені) їх потрібно рясно поливати теплою водою. Починаючи з осені, одночасно зі зниженням температури вмісту, скорочують і полив – він має бути регулярним, але помірним. Перезволоження ґрунту може призвести до опадання листя. Взимку, коли рослина зацвіте, знову буде потрібний рясний полив.
Добрива для азалії
Азалії необхідно раз на два тижні підгодовувати мінеральними добривами чи повним комплексним добривом. У період дозрівання квіткових бруньок краще удобрювати квіти суперфосфатом.
Період спокою
Відсутнє.
Вологість повітря
Вологість повітря. Азалії дуже вимогливі до високої вологості повітря, тому їх необхідно регулярно обприскувати. Особливо частим і рясним обприскуванням має бути в період цвітіння і влітку в спеку. Крім того, ці рослини дуже люблять свіже повітря, їх потрібно тримати в приміщенні, що добре провітрюється, але захищати від протягів. Влітку при нагоді корисно виносити азалії на відкрите повітря – в сад або на балкон (якщо, звичайно, балкон не виходить на загазовану вулицю).
Пересадка азалії
Пересаджують азалії після цвітіння, молоді рослини – щороку, дорослі – через 2-3 роки. У них є поверхнева коренева система, тому контейнери для пересадки вибирають неглибокі. При пересадці рослини не заглиблюють – коріння має знаходитися близько до поверхні ґрунту.
Ґрунт для азалій повинен бути помірно кислим, найкраще складати його з торфу та хвойної землі в пропорції 1:2, можна також додавати в субстрат великий зернистий річковий пісок. Лужних субстратів азалії не переносять.
Розмноження азалії
Азалії розмножують стебловими живцями в літній період (з червня до серпня). Напіводревеснілі живці з кількома нирками садять у суміш хвойної землі з торфом і великим річковим піском. Для кращого вкорінення їх потрібно накрити скляним ковпаком (наприклад, банкою), регулярно обприскувати і вищипувати квіткові нирки, що з’являються.
Укорінення живців відбувається протягом 1,5-2 місяців. Після цього їх висаджують у горщик. Для того щоб сформувати рівномірну крону у молодих рослин, пагони, що пустилися в ріст, на вкорінених живцях регулярно прищипують.

Властивості

Висота

35-55см

Колір

червоний, Білий, Рожевий, Фіолетовий

1 review for Азалія на штамбі

  1. 5 із 5

    :

    Спасибо за красивое дерево

Додати відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Где купить Азалія на штамбі?

    В нашем интернет-магазине "Орхидс Арт" представлен разнообразный ассортимент Азалія на штамбі, растения представлены разного возраста, сорта, от чего зависит и цена
  • Можно ли увидеть реальное фото Азалія на штамбі?

    Конечно, менеджер отправит вам реальное фото Азалія на штамбі на Viber перед доставкой
  • Вы доставляете Азалія на штамбі по Украине?

    Да, по Киеву доставляем курьерами, по Украине отправляем транспортными компаниями-перевозчиками
  • Как ухаживать за Азалія на штамбі?

    Для каждого растения на странице представлена краткая инструкция по уходу за растением